De details |
---|
Abbey II, Wyeast 1762 |
Brouwerij: thuisbrouwer |
Dit bier hebben we geproefd op 25-08-2015 met 9 proevers |
De gemiddelde beoordeling was 6.33 |
Fles 33 cl .gist hoog .nof ja .THT |
Geuren | alcohol, amandel (marsepein, spijs, amaretto, bitterkoekjes), citrus, Esthers, grapefruit, hooi, kruiden, mango, melasse, meloen, mout (gerst), steenvruchten, zoet, |
Smaken | ananas, droge witte wijn, gebrand, hop, hout (kruidig), Karamel, kruiden, mango, melasse, meloen, mout (gerst), rozijn, steenvruchten, thee, |
|
Extra informatie over dit bier: |
---|
Kleur: amber Helderheid: waas Schuim: wit, schijf, fijn, wandklevend. HS NS Z 2-3 2-3 Z 1 1 B 0 2 CO2; weinig Alcoholbeleving: 6-7 % v/v Body; 2/5 Mondgevoel: rond, plakkend Meest voorkomende geuren: citrus, alcohol, meloen. Meest voorkomende smaken: Karamel, Mango, steenfruit. Opmerkingen: gebrouwen door Rob Zonneveld Volgens de brouwer: Begin SG= 1070, eind SG= 1019, brouwtemperatuur is 19°C. Gehopte wort geproduceerd door de 7 deugden en verdeeld over verschillende thuisbrouwers die ieder op een andere wijze vergistte. |